21Apr

Transport i prevoz polovnih automobila / novih vozila na Zlatiboru - GAGA MDR d.o.o.

Šlep služba GAGA MDR d.o.o. je kompanija za šlep različitih vrsta vozila kako na području Zlatibora i Čajetine tako i čitavog Zlatiborskog okruga i cele Srbije.

Brzina i dostupnost su naš prioritet. Zahvaljujući opremi za prevoz vozila, kao što je platforma za navoz vozila, ispunjavamo zahteve za auto šlepanje 00-24h i dostupnost na teritoriji čitave Srbije.

Kada god i gde god da smo vam potrebni, Gaga MDR d.o.o. vam je na raspolaganju sa dolaskom na mesto intervencije, te na taj način vam organizujemo nastavak vašeg bezbednog putovanja.

Ponosni smo na naš rad i na naš tim iskusnih profesionalaca posvećenih da pružaju pouzdane i kvalitetne usluge.

Šlep služba Gaga MDR je pouzdana i proverena kompanija koja pošteno i savesno obavlja svoje postavljene zadatke više od jedne decenije. Od samog osnivanja pa do danas kompanija beleži konstantan rast.

10+ godina postojanja

Predusretljiv tim, ekspeditivnost, dostupnost i fleksibilnost kao i dugovodišnje iskustvo su osnova našeg uspeha. Usluge šlep službe Gaga MDR su vam na raspolaganju 24 časa dnevno, 365 dana u godini. Uvek se možete osloniti na našu brzu uslugu šlepovanja za vaše vozilo. Jedan od osnovnih ciljeva je širenje poslovanja kao i ulaganje u specijalna vozila koja zadovoljavaju svetske standarde. Ukoliko su vam potrebne naše usluge, stojimo vam na raspolaganju.

Ukoliko je vama ili nekom koga poznajete potrebano pouzdano i bezbedno šlepanje vozila, pozovite našu šlep službu. Mi vam garantujemo najpovoljnije cene naših usluga koje su bez skrivenih troškova. Za više informacija o našoj šlep službi, ili ukoliko vam trebaju naše usluge, pozovite nas na +381 64 20 10 101.

Gaga MDR d.o.o.

Šlep služba – Pomoć na putu

Zlatibor, Tara, Mokra Gora, Čajetina, Užice, Požega, Divčibare…

Brz dolazak odmah po pozivu

Potrebna Vam je pomoć na putu?
Pozovite nas u bilo koje vreme
00 - 24

KVAR NA INSTALACIJAMA

Gaga MDR d.o.o. – Šlep Služba Zlatibor je tu da vam pomogne kada imate kvar na električnim instalacijama i da vas preveze do najbližeg auto električara ili ovlašćenog servisnog centra.

POŽAR NA VOZILU

Požar na motornom vozilu je dramatično i vrlo stresno životno iskustvo. Smirite se i pozovite nas kako bi došli i prevezli automobil na adresu koji nam saopštite. 

KVAR NA MOTORU

Ukoliko vam se desi kvar na motoru na vašem vozilu tokom putovanja, ne očajavajte. Gaga MDR d.o.o. je tu da vas odšlepa do prvog auto mehaničara.

GUBITAK AUTO KLJUČEVA

Gubitak ključeva je danas u periodu brzog i stresnog života svakodnevnica i kao problem sa kojom se susretnemo vozilo je potrebno odšlepati u auto ili ovlašćeni servis. 

KVAR NA ALARMU

Kvar na alarmu ume da blokira celo vozilo tako da vozač nije u mogućnosti da ga pokrene. Gaga MDR d.o.o. će odšlepati vaše vozilo da najbližeg servisa.

KVAR KOČIONOG SISTEMA

Kvar na kočnicama je jedan od najopasnijih tako da ukoliko primetite bilo kakav problem naš savet je da stanete i da nas pozovete!

*Korisnici mobilnih samo dodirnite broj za poziv

Naša šlep služba je operativna na Zlatiboru, Tari, Mokroj Gori, Čajetini, Užicu, Požegi, Divčibarama... kao i celoj teritoriji Zlatiborskog okruga i Srbije.

Veliko iskustvo, sigurnost, brzina, i odlične cene, su naša prednost.

Ukratko / O Nama

Prevoz vozila u Srbiji vršimo na teritoriji cele republike

Uspešno vršimo i prevoz vozila iz i za inostranstvo ka svim zemljama EU.
Gaga MDR d.o.o. - Tehnički pregled i Šlep služba Zlatibor

Ako vam je potrebna pomoć na putu bilo kod saobraćajnog udesa ili kvara vozila, šlep služba Gaga MDR doo će vam tu neprijatnu situaciju učiniti lakšom, jer ćemo brzo i povoljno prevesti vas i vaše vozilo do željene adrese. Bilo da je u pitanju manji mehanički kvar, otkazivanje akumulatora, zaključani ključevi u kolima, probušena guma, kvar na automatskom menjaču mi smo tu da sigurno odšlepamo vozilo. Pozovite nas odmah na +381 64 20 10 101 i poslaćemo najbliži kamion za pomoć na putu kako biste se brzo vratili na vaše putovanje.

  • Veliki vozni park specijalno opremljenih vozila za šlepanje
  • Iskusni i obučeni vozači koji će vam priskočiti u pomoć
  • Širok spektar dodatnih usluga šlep službe koje pružamo
  • Mi poštujemo vaše vreme – Naša vozila odmah kreću ka vama
  • Posedujemo sopstveni auto servis gde Vam se brzo mogu otkloniti manji tipovi kvarova
  • Vršimo izvlačenje vozila prilikom saobraćajne nezgode bez dodatnog oštećenja.
Gaga MDR d.o.o. - Tehnički pregled i Šlep služba Zlatibor
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Design & Support 09.rs / FIRMA.co.rs

English EN Serbian SR