Česta pitanja naših klijenata.

U nastavku možete pogledati neka od standardnih ustaljenih pitanja naših klijenata.

Gaga MDR doo poseduje nekoliko vozila za šlepanje automobila, kombija, traktora, viljuškara i sl. Istog momenta kada završite poziv najbliži kamion kreće ka vama. 30 minuta je optimalno vreme našeg dolaska.

Zavisi od veličine vozila i udaljenosti tj. krajnje destinacije. Takođe zavisi i da li vam je potreban prevoz vozila do najbližeg auto servisa ili želite da vas vratimo na vašu adresu Vašeg prebivališta. U svakom slučaju cene se definišu prema potrebi i specifičnosti slučaja tako da je najbolje da nas pozovte kako bi dobili odgovarajuće informacije o okvirnoj ceni.

Potvrdno! Gaga MDR je u stanju da šlepa teška i gabaritna vozila kao što su SUV vozila svih tipova tj. džipovi svih tipova kao i sva ostala vozila u datoj kategoriji.

Potvrdno, Gaga MDR doo vrši transport svih kombi vozila i ostalog teretnog programa. Posedujemo profesionalna vozila koja omogućavaju bezbedan transport na udaljene lokacije.

Potvrdno. Gaga MDR poseduje profesionalna vozila i prikolice koja omogućavaju transport širokog spektra radnih mašina različitih vrsta namene. 

Naša šlep služba je operativna na Zlatiboru, Tari, Mokroj Gori, Čajetini, Užicu, Požegi, Divčibarama u brzom momentu reagovanja do 30 minuta… kao i celoj teritoriji Zlatiborskog okruga. Vršimo intervencije na teritoriji čitave Zapadne i Jugozapadne Srbije kao i teritorijama susednih država. Takodje dostupni smo na čitavoj teritoriji Republike Srbije. Budite slobodni i pozovite nas kako bi dobili najbolje i najtačnije informacije.

Potvrdno! Gaga MDR doo vrši šlepanje čamaca i brodova različitog gabarita na udaljene lokacije, kao i kompletnu logistiku istovara i utovara plovila. Pozovite slobodno za više detalja.

Naravno. Gaga MDR doo vrši bezbedan i siguran transport kamp kućica, kontejnera i sličnih objekata za svrhu kampovanja i prenoćišta. Pozovite slobodno za više informacija.

Naravno. Gaga MDR doo vrši transport kvadova različitog gabarita i pristupamo intervenciji zemljanim putevima. Pozovite slobodno za više informacija.

Potvrdno! Posedujemo profesionalna vozila koja mogu obezbediti bezbedan transport agregata.

Naravno. Prevoz havarisanih vozila je naša uža specijalnost te kao i svakom vlasniku svog četvorotočkaša generiše se upit da havarisano vozilo ne doživi dodatna oštećenja prilikom transporta do auto servisa. Gaga MDR doo prilikom utovara i istovara havarisanih vozila obezbeđuje maksimalnu zaštitu kako bi se vozilo transportovalo bez dodatnih oštećenja.

Potvrdno! Gaga MDR doo vrši transport oldtajmer vozila i garantuje za maksimalnu bezbednost prilikom transporta vozila.

Česta pitanja


Design & Support 09.rs / FIRMA.co.rs

English EN Serbian SR